Verksamhetsåret 2018

Året 2018 har för AAK varit ett händelserikt och välsignat år. I maj så prästvigdes diakonissan Jade Sandberg. Vidare så har vår församling som lånar lokal hos Proklama bokhandel bytt namn.

Under verksamhetsåret har Sankt Fransiscus församling haft 24 sammankomster och totalt 232 besökande/deltagande. Jesu Kristi kärleks församling har haft 55 sammankomster och 251 besökande/deltagande. Dessutom har föramlingen under ledning av sr Jade genomfört ett flertal gudstjänster/prediknar ute i det offentliga rummet i Stockholm med flera tusen åhörare totalt sett.

Sankt Sigfrids församling i Karlstad har också varit mycket aktiv med 106 sammankomster och totalt 521 besökande/deltagare. Det stora antalet beror bland annat på att fader Peter ofta varit inbjuden som gästpredikant och betjänat EFS-föreningen i Karlstad, vars präst blivit befordrad till kyrkoherde i Wien.

Sankt Matteus centrum i Tyskland har haft 111 sammankomster under kyrkoåret 2018 och f. fred har betjänat som präst 1252 personer och i music ministry betjänat 562 personer.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.