Sankt Franciskus Församling

Sankt Franciskus församling ansvarar också för verksamheten gällande Gudsföderskans beskydds församling.

Postadress: c/o Hefab, Gymnasievägen 22, 141 38 Huddinge (St Matteus Kapell)

Sankt Fransiscus kapell: Gårdsvägen 36, Segeltorp.

Helige Martin av Tours kapell: Bersåstigen 1, Fullersta torg.

Församlingens vigda tjänare: Biskop  Anders Holmwall. Diakonissa  Jade Sandberg (klicka på namnen för mer information)

Altartjänare: Gudsföderskans församling:Akolut Elisabeth Ask.                                          St Matteus Kapell: Akolut Lisa.

Hedersliturg: Pia (Helige Johannes av Damaskus Huskapell, Nacka)

Från och med oktober 2017 håller vi mässa nästan varje söndag i vårt nya kapell -Helige Martin av Tours kapell – i Röda Korsets stuga i Fullersta, Huddinge.

En dag i veckan håller vi kommunionsgudstjänst/Missa brevis i St Matteus kapell. Kontakta biskop Anders för exakt tidpunkt.

Sidor med lite mer smått och gått:

Församlingsnyheter ( Nytt 2017-11-10)     Böneringen      Bildspel från församlingen

KALENDER

St Franciskus församling i Stockholm, Huddinge Gudsföderskans beskydds församling
Sankt Franciskus kapell, Magasinet. Helige Martin av Tours kapell,        Röda stugan i Fullersta. Proklama Bokhandel, Hagagatan 3 vid Odenplan. Proklama Kapellet

Söndagarna inleds med läsning ur tidebönen med Laudes  kl 1100 samt Non  kl 1145. Efter kyrkkaffet innan vi avslutar dagen så ber vi Vespern.

Mässor/Gudstjänster      Plats
Söndag 26 november     Domsöndag Klockan 1200 Mässa  St Martin av Tours kapell, Bersåstigen 1, Fullerstaparken
 Torsdag 23 november   Klockan 1800   Andakt Proklama Bokhandel, Hagagatan 3 Odenplan
Söndag 3 december     Första i advent Klockan 1200  Mässa St Martin av Tours kapell, Bersåstigen 1, Fullerstaparken
Måndag 4 december  Klockan 1800   F. Peter firar 7 år som präst Mässa Sankt Matteus kapell, Gymnasievägen 22, Huddinge.
 Torsdag 7 december Klockan 1800   Andakt Proklama Bokhandel, Hagagatan 3 Odenplan
 ………………………………..  ……………………. . …………………………………