Nyheter från församlingen

Missa brevis i Proklama Bokhandel

Efter en tids uppehåll har vi nu från och med den 4 november åter börjat fira missa brevis (kort mässa) i St Johannes kapell i Proklama Bokhandel. Som vanligt kommer gudtjänsten att hållas varannan onsdag. Låt oss till Herrens ära hoppas att i alla enkelhet och med stor försiktighet få fortsätta att fira mässa där.

Pingtdagsmässa i det fria

Pingstdagen ned 31/5 så genomförde församlingen för forsta gången en mässa utomhus, utanför Sankt Martin av Tours kapell. Sr Jade predikade högt och kraftfullt till Herrens ära. Många förbipasserande stannade och lyssnade nyfiket och en blev alldeles perplex och hojtade och försökte störa.

Sr Jade välsignar flanörerna.

Sr Jade predikar.

Biskop Anders vid altaret inför mässan.

Mässa på Jungfru Marie Bebådelsedag 2020

Vi har nu börjat använda en annan del av Rödakorsstugan för mässor i Sankt Martin av Tours kapell. Detta för att det är mer ändamålsenligt när vi inte är så många.

Efter mässan den 22 mars-2020

B. Anders och Sr Jade framför altaret med altarkorset i bakgrunden.

Äldre  nyheter

St fransiscus nytt-2019

St fransiscus nytt-2018        St fransiscus nytt-2017             St Fransiscus nytt 2016

St fransiscus nytt-2013           St fransiscus nytt-2014          St fransiscus nytt-2015               För äldre nyheter, kontakta biskop Anders.